Gaya Beauty Room

Pedicure behandeling

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende opties om uw voeten te verwennen en te laten stralen. Of u nu op zoek bent naar een basisbehandeling voor een snelle opfrissing, of juist wilt genieten van een luxe spa-ervaring, wij hebben de perfecte behandeling voor u!

Wij staan klaar om uw voeten te vertroetelen en ze er op hun best uit te laten zien. Of u nu kiest voor de basisbehandeling, de luxe van een spa-ervaring, of de langdurige glans van gel color, bij ons bent u verzekerd van de beste zorg voor uw voeten. Trakteer uzelf op een hemelse pedicure en loop weg met een gevoel van pure verjonging!

Basis Pedicure

Onze basis pedicure behandeling omvat een zorgvuldige verzorging van uw nagels en nagelriemen. We zullen uw nagels vijlen in de gewenste vorm en eventuele overtollige nagelriemen verwijderen. Daarna geven we uw voeten een ontspannend voetenbad en zorgen we voor een prachtige afwerking met traditionele nagellak in een kleur naar keuze. Met een breed scala aan kleuren vindt u zeker een tint die bij uw persoonlijke stijl past.

Spa Pedicure

Voor een onvergetelijke verwennerij bieden we de optie van onze luxe spa-behandeling. Deze behandeling begint met een verfrissend voetenbad en wordt gevolgd door een revitaliserende scrubbehandeling om dode huidcellen te verwijderen en uw voeten zijdezacht te maken. Vervolgens wordt uw huid verwend met een voedend voetmasker dat diep hydrateert en uw voeten nieuw leven inblaast. Na deze verkwikkende stappen, sluiten we af met een verzachtende voetcrème die uw voeten heerlijk laat aanvoelen en er stralend uitzien.

Gel Color

Voor degenen die willen genieten van langdurige glans en stevigheid, raden we onze gel color optie aan. Met deze hoogwaardige gel nagellak voor de teennagels kunt u rekenen op een duurzame en schitterende afwerking die bestand is tegen slijtage en beschadiging. Zo kunt u met trots pronken met uw perfect verzorgde voeten, zonder zorgen over afschilferende nagellak.