Gaya Beauty Room

Manicure behandeling

Welkom bij onze uitgebreide manicure behandelingen, waar we u en uw handen en nagels zullen verwennen! Bij ons kunt u kiezen uit diverse opties om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een basisbehandeling voor een snelle opfrissing, of liever wilt genieten van een luxueuze spa-ervaring, wij hebben het allemaal in huis!

Wij staan klaar om u de manicure van uw dromen te geven. Of u nu kiest voor de basisbehandeling, de verwennerij van een spa-ervaring of de duurzame glans van gel color, bij ons bent u in goede handen. Stap binnen en laat ons uw handen en nagels in de spotlight zetten!

Basis manicure

Onze basisbehandeling omvat een zorgvuldige verzorging van uw nagels en nagelriemen. We vijlen uw nagels in de gewenste vorm, verwijderen eventuele nagelriemen en geven uw handen een verfrissende massage. 

Daarna kunt u kiezen voor een prachtige afwerking met traditionele nagellak in een kleur naar keuze. Met onze uitgebreide selectie van kleuren en tinten vindt u zeker iets dat bij uw stijl past.

Spa manicure

Voor diegenen die willen genieten van een ultieme ontspanningservaring, raden we onze spa-behandeling aan. Hierbij dompelen we uw handen onder in een heerlijk warm bad met essentiële oliën om uw huid te hydrateren en te verjongen. 

Vervolgens exfoliëren we voorzichtig uw handen en onderarmen om dode huidcellen te verwijderen en uw huid te laten stralen. Een ontspannende massage met voedende crème maakt deze behandeling helemaal af.

Gel Color

En voor de liefhebbers van duurzame en glanzende nagels bieden we de optie van gel color met de hoogwaardige producten van OPI. Met deze professionele gel nagellak van OPI brengen we een sterke, langhoudende kleurlaag aan die niet alleen prachtig glanst, maar ook bestand is tegen slijtage en chippen. Zo kunt u genieten van een perfecte manicure die extra lang meegaat, dankzij de kwaliteit en innovatie van OPI’s gel producten. 

Ontdek een uitgebreid scala aan trendy kleuren en blijf genieten van mooie, verzorgde nagels zonder zorgen over vroegtijdige beschadigingen. Met OPI gel color bent u verzekerd van langdurige en stralende nagels, die perfect passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Stap onze salon binnen en laat uzelf verwennen met de duurzame pracht van OPI gel color, voor een onberispelijke look die indruk maakt.